BIOBAG IRELAND UK ВЕЧЕ Е СЕРТИФИЦИРАН ОТ CRÉ ЗА УПОТРЕБА В ИРЛАНДСКИ КОФИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ.

07.08.2022 13:41:33

BIOBAG IRELAND UK ВЕЧЕ Е СЕРТИФИЦИРАН ОТ CRÉ ЗА УПОТРЕБА В ИРЛАНДСКИ КОФИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ.

BioBag Ireland UK е първата гама компостируеми торбички за търговия на дребно, сертифицирана за използване в ирландски (кафяви) контейнери за хранителни отпадъци. Сертификацията се присъжда от Cré IRELAND, която управлява единствената ирландска схема, предоставяща независима оценка на компостируеми продукти от трета страна в Ирландия.

Само продукти като BioBag, които са били оценени и сертифицирани от схемата, ще имат правото да показват ирландския символ „Cré Tick“.

Схемата е страхотна новина за ирландските потребители. Предлага увереност, че даден продукт се приема в контейнери за битови хранителни отпадъци за преработка на местно ниво в Ирландия. Това ще повиши обществената осведоменост и приемане, което ще доведе до увеличаване на използването на контейнери за храна и компостиране.

Торбичките BioBag вече са сертифицирани от всеки голям международен орган, включително OK Compost и EN13432. Добавянето на разпознаваем ирландски сертификат към BioBag означава, че ирландските потребители, събирачите на отпадъци и съоръженията за компостиране са сигурни, че продуктите на BioBag са надеждни, предназначени за ирландските условия и не представляват риск от замърсяване с пластмаса.

Изборът на BioBag вече ще осигури увереност пред торбички с по-ниско качество и генерични гами, често подвеждащо етикетирани като „биоразградими“, „оксо-разградими“ и „рециклируеми“.

Потребителите вече осъзнават, че продуктите BioBag предлагат превъзходна здравина и функционалност в сравнение с по-ниските торби за хранителни отпадъци. Постигането на сертификат Cré допълнително потвърждава нашите „зелени“ характеристики и предлага уникална увереност на ирландските клиенти на BioBag.

Коментари

Rory Hogarty
Rory Hogarty 05.05.2023 Many thanks for sharing this news. The Cre cert gives Irish customers confidence that they are using the most trusted compostable bag for the collection of organic waste.

Остави коментар

блог

блог

BIOBAG IRELAND UK ВЕЧЕ Е СЕРТИФИЦИРАН ОТ CRÉ ЗА УПОТРЕБА В ИРЛАНДСКИ КОФИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ.

BIOBAG IRELAND UK ВЕЧЕ Е СЕРТИФИЦИРАН ОТ CRÉ ЗА УПОТРЕБА В ИРЛАНДСКИ КОФИ ЗА ХРА

BioBag Ireland UK е първата гама компостируеми торбички за търговия на дребно, сертифицирана за използване в ирландски (кафяви) контейнери за хранителни от BioBag Ireland UK е първата гама компостируеми торбички за търговия на дребно, сертифицирана за използване в ирландски (кафяви) контейнери за хранителни от 2022-08-07T13:41:33+03:00 BIOBAG IRELAND UK ВЕЧЕ Е СЕРТИФИЦИРАН ОТ CRÉ ЗА УПОТРЕБА В ИРЛАНДСКИ КОФИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ.

<p>BioBag Ireland UK е първата гама компостируеми торбички за търговия на дребно, сертифицирана за използване в ирландски (кафяви) контейнери за хранителни отпадъци. Сертификацията се присъжда от Cr&eacute; IRELAND, която управлява единствената ирландска схема, предоставяща независима оценка на компостируеми продукти от трета страна в Ирландия.</p> <p>Само продукти като BioBag, които са били оценени и сертифицирани от схемата, ще имат правото да показват ирландския символ &bdquo;Cr&eacute; Tick&ldquo;.</p> <p>Схемата е страхотна новина за ирландските потребители. Предлага увереност, че даден продукт се приема в контейнери за битови хранителни отпадъци за преработка на местно ниво в Ирландия. Това ще повиши обществената осведоменост и приемане, което ще доведе до увеличаване на използването на контейнери за храна и компостиране.</p> <p>Торбичките BioBag вече са сертифицирани от всеки голям международен орган, включително&nbsp;OK Compost&nbsp;и&nbsp;EN13432. Добавянето на разпознаваем ирландски сертификат към BioBag означава, че ирландските потребители, събирачите на отпадъци и съоръженията за компостиране са сигурни, че продуктите на BioBag са надеждни, предназначени за ирландските условия и не представляват риск от замърсяване с пластмаса.</p> <p>Изборът на BioBag вече ще осигури увереност пред торбички с по-ниско качество и генерични гами, често подвеждащо етикетирани като &bdquo;биоразградими&ldquo;, &bdquo;оксо-разградими&ldquo; и &bdquo;рециклируеми&ldquo;.</p> <p>Потребителите вече осъзнават, че продуктите BioBag предлагат превъзходна здравина и функционалност в сравнение с по-ниските торби за хранителни отпадъци. Постигането на сертификат Cr&eacute; допълнително потвърждава нашите &bdquo;зелени&ldquo; характеристики и предлага уникална увереност на ирландските клиенти на BioBag.</p>

Rory Hogarty Rory Hogarty

2023-05-05T11:29:26+03:00
Many thanks for sharing this news. The Cre cert gives Irish customers confidence that they are using the most trusted compostable bag for the collection of organic waste.
Сравнение на продукти